top of page

Belijning van uw vloer; een vak apart!

Bij Nova Belijning is het onze missie om u als klant een perfect resultaat te geven en u te helpen met de uitvoering van uw ideeën of wensen. Geen vloer is te gek, geen plaats te ver.

Welke vloeren kunnen wij voor u belijnen?

U kunt wel stellen dat Nova belijning een echte specialist is. We zijn namelijk gespecialiseerd in gymzalen. Verder kunnen we u ook voorzien van onze diensten bij de volgende vloeroppervlakken:​​
  • sportvloerbelijning
  • vloeren bestemd voor fysiotherapie of peuterspeelzalen
  • eigen ontwerpen voor indoor en outdoor
Ook kunnen we voor u (incidenteel) outdoor-belijningen verzorgen!
147c3e7a-81b0-4c13-9635-9876376cdacf.JPG
  1. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Hoe gaat het te werk?

2.  Wij doen u een voorstel en denken vrijblijvend met u mee!

3.   Wij gaan voor u, op een bestaande vloer, aan de slag. U tevreden? Wij tevreden!

Handbal Hof
Wat maakt de belijning nu zo speciaal?

Bij het sporten volg je regels en bij fysiotherapie volg je oefeningen. Zonder lijnen is het onmogelijk om de regels na te leven of is het onmogelijk om bepaalde oefeningen correct uit te voeren.

Vanzelfsprekend is het dat belijning voor sportvloeren secuur moeten worden aangebracht. Met het vakmanschap van Nova Belijning krijgt u niet alleen een goed resultaat, maar ook in het voortraject de kennis en jarenlange ervaring tot uw beschikking.
En het is niet alleen de vloer, ook de klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Bij Nova Belijning doen we net dat beetje extra. Als de opdrachtgever zorgt dat de vloer klaar is voordat we komen, leveren we uw vloer schoon en leeg op!
Althetic Vrouw strekken op een Gym Mat

We zorgen ook voor belijning in fysiotherapie!

52b5c995-9755-451d-9361-78d07727291f.JPG
Niet alleen de maat van de sporthal, vloer of ruimte is belangrijk, maar ook of u bijvoorbeeld attributen in uw ruimte heeft waaraan bepaalde maten gebonden zijn. Ook van die afmetingen bent u afhankelijk, en wij van Nova Belijning nemen graag die zorg van u over.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u hiermee perfect van dienst zijn.

 
bottom of page